Pesula ja mattojen pesu


Louhelassa toimii korttelipesula, joka sijaitsee huoltorakennuksessa Haltiantie 6:ssa. Ovet ovat auki 07.00 - 20.00. Pesulassa on rahastimet, jotka toimivat huoltoyhtiön toimistosta ostettavalla pesukortilla. Korttiin voi ladata tarvittavan määrän pesuyksiköitä, joten kolikoita pesulassa ei käsitellä eikä niitä löydy rahastimista.

Pyykinpesua varten pesulassa on kaksi pesukonetta, linko, mankeli ja kuivausrumpu. Pesukoneen käyttömaksuun sisältyy kuivaushuoneen käyttöoikeus. Kuivaushuoneet onkin tarkoitettu vain huoltoyhtiön pesulassa pestylle pyykille.

Pyykinpesun ohella tiloissa voi pestä myös mattoja niille varatulla ritilällä. Matoille on oma tehokas kuivaushuone.

Pesukortin ja pesuyksiköitä voi ostaa toimistosta vain asiakaspalveluaikoina.

Pesuvuoron varauksen voi tehdä pesulan käytävällä oleviin pesukoneiden tai mattopesulan varauskirjoihin. Usein koneita on vapaana ilman varaustakin. Jos pesukonetta ei ole otettu käyttöön 15 minuutin kuluessa varatun ajan alkamisesta, se on vapaasti muiden käytettävissä.

Pesukoneessa on linko. Pyykin voi lisäksi lingota erikseen. Mikäli käyttää kuivausrumpua, on muistettava puhdistaa rummun nukkasihti. Samoin on syytä tehdä kuivaushuoneen pölysihdille.

Pesuhinta riippuu käytetystä koneesta. Alkuun pääsee lunastamalla pesukortin panttimaksun ja siihen pesuaikaa. Pesukortin voi palauttaa, kun ei tarvitse enää pesulan palveluita.

Pesulan hinnastot ja koneiden käyttöohjeet ovat pesulatiloissa.

Pesula toimii omakustannusperiaatteella, eikä sen ole tarkoitus tuottaa voittoa.

Takaisin