Pesula ja mattojen pesu

Louhelassa toimii korttelipesula, joka sijaitsee huoltorakennuksessa Haltiantie 6:ssa. Ovet ovat auki 07.00 - 20.00. Pesukoneissa ja kuivausrummussa on rahastimet, jotka toimivat huoltoyhtiön toimistosta ostettavilla poleteilla. Poletteja voi ostaa toimistolta asiakaspalvelun aukioloaikoina.

Pyykinpesua varten pesulassa on kaksi pesukonetta, linko, mankeli ja kuivausrumpu. Linko ja mankeli ovat asukkaiden käytössä veloituksetta, pesukoneet ja kuivausrumpu toimivat yhdellä poletilla/kone/pesu- tai kuivauskerta. 

Pesukoneen käyttömaksuun sisältyy kuivaushuoneen käyttöoikeus. Kuivaushuone on tarkoitettu vain huoltoyhtiön pesulassa pestylle pyykille.


Pyykinpesun ohella tiloissa voi pestä käsin myös mattoja mattopesulassa. Matoille on oma tehokas kuivaushuone.

Pesuvuoron varauksen voi tehdä pesulan käytävällä oleviin pesukoneiden tai mattopesulan varauskirjoihin. Jos pesukonetta ei ole otettu käyttöön 15 minuutin kuluessa varatun ajan alkamisesta, se on vapaasti muiden käytettävissä.

Pesukoneissa on linkoustoiminto. Pyykin voi lisäksi lingota erikseen. Mikäli käyttää kuivausrumpua, on muistettava puhdistaa rummun nukkasihti. Samoin on syytä tehdä kuivaushuoneen pölysihdille.

Pesulan hinnastot ja koneiden käyttöohjeet ovat pesulatiloissa.

Pesula toimii omakustannusperiaatteella, eikä sen ole tarkoitus tuottaa voittoa.

Takaisin

pesutupa.jpg