Kylpyhuoneen ja WC-tilojen korjaus


Lähes kaikista kylpyhuoneen tai muiden märkätilojen remonteista tulee ilmoittaa taloyhtiölle, sillä märkätiloissa on vesieristeitä, vesiputkia ja sähköjohtoja, jotka kuuluvat yhtiön vastuulle.

Märkätilojen huolellinen suunnittelu ja toteutus ovat sekä remontoivan osakkaan että muiden talon asukkaiden etu. Remontin asianmukainen toteutus ja valvonta auttavat vähentämään tehokkaasti vesivuotojen ja kosteusvaurioiden riskejä.

Kylpyhuoneiden ja WC-tilojen korjauksista tulee aina ilmoittaa huoltoyhtiön toimistoon. Helpoiten ilmoituksen teet kotisivuillamme kohdasta huoneiston muutostyö. Työtä ei saa aloittaa ennen taloyhtiön hyväksyntää. Vesieristys- ja putkityöt edellyttävät huolellisuutta ja asiantuntemusta.

Remontti saattaa vaatia käyttöveden tulon katkaisemista. Osakkaan tulee sopia käyttöveden katkoksista huoltoyhtiön kanssa. Työt tulee suunnitella ja hoitaa niin, että vesikatkos on mahdollisimman lyhyt, sillä se vaikuttaa myös muihin asuntoihin. Vesikatkoksista on ilmoitettava ajoissa nappureille. Remontin tekijä muistanee ilmoittaa vesikatkoksesta myös viereisten portaiden ilmoitustauluilla.

Yhtiöllä on oikeus valvoa korjaustyötä. Remontin valvonta vaatineen useamman tarkastuskäynnin. Valvonnasta yhtiöllä on oikeus laskuttaa osakasta.

Ilmoita taloyhtiölle näistä:

-Kylpyhuoneen tai märkätilan sijainnin muutos
-Uuden saunan rakentaminen asuntoon
-Uusi vesipiste
-Pesukone liitäntävalmiuden asennus
-Uudet sähköasennukset
-Pesukoneen hanan irrotus ja vaihto
-Vesihanan irrotus ja vaihto
-WC-istuimen uusiminen
-Laatoituksen poisto
-Laatoituksen vaihto ja vedeneristeen asennus
-Laatoitus muovimaton päälle
-Sähkökiukaan uusiminenTakaisin